Просимо підтримати питання до Президента!

Шановний Вікторе Андрійовичу!

На Львівщині, поблизу села Кульчиці, на батьківщині гетьмана Сагайдачного винищують козацькі дуби. Символ українства. Тут зустрічається більше 30 “червонокнижних” видів. Однак і це не врятувало урочище "Корналовичі" від сокири. > У лісорубів є необхідні дозволи. Але, невже, якщо б у будівельників були всі необхідні документи на знесення Софії Київської – Ви б дозволили це > зробити? Так не дозвольте ж знищити й іншу святиню - один із останніх куточків дикої природи! 

В разі, якщо наше питання попаде в 10 - набере кілька тисяч голосів - > Президент відповідатиме на нього у прямому ефірі. Надіюсь, бодай це вплине > на чиновників на місцях.

Тому, просмо Вас перейти за посиланням:

http://president.pravda.com.ua/others/4770391662d4c

і натиснути кнопку "Підтримати". Також прошу розіслати прохання підтримати це повідомлення по контакт листу аськи, скайпа і т.д.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!