Не пропустіть живе слово ватажків антизабудовного руху!

У вівторок 24 червня о 19:20 не пропустіть живе слово ватажків антизабудовного руху у прямому ефірі – ток-шоу «Київський форум» (КД ТРК).

Тема передачі: «Нова хвиля протесту проти незаконної забудови».Відразу після виборів продовжилася війна будівельного капіталу з народом. На зелені зони Києва посунули бетоновози та бульдозери. Місто відповіло запеклим спротивом. Різко зросла частота та потужність акцій громадянської непокори. Разом з людьми зрілого віку на передову вийшла відчайдушна, радикально налаштована молодь. До вашої уваги живе слово учасників нової хвилі зеленого спротиву та незручні питання представникам влади – в прямому ефірі КД ТРК.

Вмикайте телевізор у вівторок, 24 червня, о 19:20 на каналі КД ТРК - ток-шоу «Київський форум», повтор – середа, 25 червня о 7:30.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!