Новий погром під Київрадою!

Сьогодні о 10-й годині під стінами Київради мала відбутись неординарна акція, організована кампанією „Я – киянин”. Власне, мав відбутись публічний показ документального фільму В.Ар’єва про діяння столичного мера Черновецького „Земля в ілюмінаторі”.

Перед стінами мерії встановили великий екран, підключили генератор і ось-ось мав розпочатись показ фільму. Між усім, акція цілком законна і державні органи про неї необхідним чином повідомлені. Проте, щойно мав розпочатись показ фільму, з приміщення міськради під проводом самого заступника мера Голубченка вибігли кілька невідомих і почали руйнувати техніку і намети учасників акції. Намети знищені повністю, обладнання відключене. Проте постраждалих немає. Після погрому невідомі, як і сам Голубченко зникли.

Пізніше до учасників акції вийшов заступник начальника управління з контролю за благоустроєм Шевченківського р-ну і почав запевняти учасників акції, що все законно. На його думку, намети перешкоджали руху пішоходів. (Тому, невідомі їх і зруйнували).

Організатори акції планують негайне проведення прес-конференції в УНІАН та вирішення питань про зрив акції через суд.

Детальний фоторепортаж Петра Галушки дивіться тут:

http://h.ua/story/72315/

http://h.ua/story/72328/

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!