На Херсонщині за день виникло дві великі лісові пожежі, є постраждалі

29 липня біля с. Великі Копані Цюрупинського району на території Виноградівського лісництва виникла лісова пожежа на площі близько 20 га, з них 10 га - поверхневої. Як повідомляє прес-служба МНС, пожежа виникла о 13:10. О 20:30 хв. пожежу ліквідовано. Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

Того ж дня біля с. Таврійське Голопристанського району на території Гладківського лісництва виникла лісова пожежа на площі близько 100 га, з них 33 га - поверхневої. Згідно з повідомленням, під час гасіння пожежі постраждали 5 осіб, з них 2 співробітники МНС, з вогню врятували 3 працівників лісгоспу. Постраждалих з опіками різних ступенів тяжкості госпіталізовано.

Станом на 7:00 30 липня пожежу локалізовано, проводиться патрулювання лісового масиву. До робіт залучалися 259 чоловік особового складу, 76 одиниць пожежної та спеціальної техніки, вертоліт МІ-2 Херсонського обласного ЛМГ та вертоліт МІ-8 МНС.

Джерело: ua.for-ua.com

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!