Конференція про технології мінімізації енергоспоживання

Громадська організація “Інститут пасивного будівництва» та видавництво “ЕКОінформ” запрошують взяти участь у заходах, спрямованих на пропагування енергоощадних екологічних рішень, технологій та обладнання , які відбудуться з 18 по 20 лютого 2009 року у виставковому центрі «Лемберг» у Львові. Це ІІІ Міжнародна науково-практична конференція “Сучасні технології мінімізації енергоспоживання. Відновлювані джерела енергії. Екологічні та економічні аспекти пасивного будівництва”, 8-ий науково-практичний семінар “Економія. Екологія. Комфорт” та спеціалізована експозиція «ЕКОдім» в рамках виставки «Комфорт-2009».

Всі заходи відбуватимуться під час Міжнародного екологічного форуму “ECO Solutions - новітні технології ” та першої міжнародної виставки «Енергетика. Енергозбереження. Відновлювані джерела енергії.»

Тематика конференції:

1. Архітектурно-просторова організація екологічно орієнтованого середовища.
2. Екобудівництво.
3. Сучасні технології в опаленні та кліматизації приміщень.
4. Сучасні технології водопостачання та водовідведення.
5. Використання відновлюваних джерел енергії.
6. Економічні та медико-біологічні аспекти.
7. Фізико-технічні властивості матеріалів та конструкцій.
8. Інженерне та комп'ютерно-інформаційне забезпечення.
9. Економіко-математичні моделі енергоефективних будинків.
10. Роль освіти і науки у формуванні ідеології сталого довкілля.

В програмі семінару:

1. Пасивне будівництво.
2. Архітектура – важливий чинник енергоощадності.
3. Енергоощадні технології, обладнання та матеріали.
4. Сучасні методи мінімізації енергоспоживання в будівництві.
5. Екобудівництво, біоенергетика житла.
6. Використання відновлюваних джерел енергії
7. Термореновація, ізоляційні матеріали
8. Управління енерговикористанням.

Минулого року у цих заходах взяли участь науковці та підприємці з України, Німеччини, Австрії, Люксембургу, Франції та Польщі. Всі заходи проходять при активній участі та підтримці Львівської облдержадміністрації, Національної академії наук України, Державної інспекції з енергозбереження, Національного агентства з раціонального використання енергоресурсів при президентові України (НАЕР), Міністерства архітектури та регіонального розвитку, Міністерства житлово-комунального господарства, Інституту енергоменеджменту КПІ, Інституту “Інноваційні технології”, провідних проектних інститутів, науковців львівських та київських ВУЗів, наукових установ.

Запрошення до участі вислані всім науковим та бізнесовим організаціям, які займаються проблемами мінімізації споживання енергії і впроваджують енергоощадні технології, обладнання та матеріали в Німеччині, Австрії, Франції, Бельгії, Італії, Польщі та Україні.

Сподіваємось, при Вашій активній участі така зустріч та обговорення актуальних проблем спільно закордонними та українськими фахівцями дасть поштовх до швидшого впровадження сучасних екологічних енергоефективних технологій в Україні.

З питань участі у цих заходах просимо звертатись:

Видавництво «ЕКОінформ»
Тел./факс: +38 032 260 21 89, +38 032 294 92 03
e-mail: oksanadenys AT ri.lviv.ua

З повагою, президент НГО “Інститут пасивного будівництва”,шеф-редактор видавництва “ЕКОінформ” Оксана Денис.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!