Фотовиставка „Збережемо первоцвіти!”

 3 березня 2009 р. о 12.00 годині відбудеться презентація фотовиставки „Збережемо первоцвіти!” у Київському міському будинку природи (вул. Рогнідинська, 3; неподалік станції метро „Палац спорту”).

Основна мета фотовиставки „Збережемо первоцвіти” – привернути увагу широких кіл громадськості до проблеми збереження первоцвітів. Фотовиставка містить два розділи – перший відображає красу первоцвітів у їх природному середовищі існування, другий – вказує на необхідність їх збереження, що зумовлено знищенням первоцвітів на продаж.

Щовесни торгівля первоцвітами набуває надзвичайно великих обсягів, як на території України, так і на територіях суміжних країн. Під загальною назвою “Первоцвіти” розуміють ранньоквітучі весняні рослини. До них відносяться підсніжники, цикламен Кузнєцова, сон-трава, проліски, анемони, горицвіти, шафрани, конвалія, ряст, зірочки та ін. Масовий збір на продаж первоцвітів, більшість з яких є рідкісними рослинами, призводить до поступового вимирання їх у природному середовищі.

Організатори фотовиставки – Національний екологічний центр України, Київський міський будинок природи та ДОП „Зелене майбутнє”.

Фотовиставка триватиме з 3 по 11 березня 2009 р. Вхід вільний.

Інформаційний партнер фотовиставки:
сайт „Природа України” http://pryroda.in.ua/

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!