Екологи врятували дельфіна у Дніпро-Бузькому лимані

23 травня 2011 року о 15:45 до посту екологічного контролю «Миколаївський морський торговельний порт» Державної екологічної інспекції зателефонував мешканець с. Стара Богданівка і повідомив, що в районі пляжу Дніпро-Бузького лиману помічений дельфін, який не може самостійно вийти у море. Мешканці села двічі намагалися вивести дельфіна на глибину, але спроби не досягли успіху – дельфін знову повертався до берега.

О 19:00 працівники Миколаїврибдержохорони спільно з державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Чорного моря за допомогою плавзасобу вивели дельфіна на фарватер Дніпро-Бузького лиману. Екологи досягли успіху – дельфін був врятований від загибелі і попрямував в сторону Чорного моря.

Джерело: menr.gov.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!