«Асканія-Нова – номінант у Всесвітньому конкурсі «Сім нових чудес природи». 7 липня – останній день голосування!

Проголосуй за Асканію-Нову!Сьогодні і до 24 години 7 липня (тобто о 14.00 8 липня за київським часом) можна проголосувати і взяти участь у другому етапі Інтернет-голосування у конкурсі »Сім нових природних чудес світу», організований фундацією «New7wonders». Про це розповів заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко.
Українці можуть віддати свій голос за «Асканію-Нову», яка бере участь у групі Е («Національні парки, ліси, заповідники») та має 55 конкурентів на шляху до півфіналу.

Нагадаємо, що розпочався цей конкурс у 2008 році і триватиме до 2011 року. Це вже друга подібна ініціатива фундації після відомого конкурсу «Сім нових чудес світу», церемонія нагородження учасників якого відбулася у Ліссабоні 7 липня 2007 року.

До 31 грудня 2008 року тривав і попередній відбір номінантів шляхом голосування у мережі Інтернет. Від України до наступного етапу конкурсу увійшла «Асканія-Нова» (як єдиний національний номінант, що набрав найбільше голосів у мережі Інтернет) та річка Дніпро (як номінант, що представляє Україну, Росію та Білорусь).

Від 7 січня 2009 року триває другий етап Інтернет-голосування.

Голосування відбувається на офіційному сайті конкурсу: cпочатку – перейдіть за лінком «Are not yet a New7Wonders Member? Join now!» (ще не зареєстровані у New7Wonders? Зареєструватися зараз!).

Джерело: zik.com.ua
Фото: upi.org.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!