7 чудесних туристичних маршрутів України

7 чудесних туристичних маршрутів УкраїниОрганізаційним комітетом Всеукраїнської акції “7 чудес України” за сприяння Державної служби туризму і курортів розпочато загальнонаціональну акцію “7 чудесних туристичних маршрутів України”.

Цей захід є продовженням двох попередніх успішних акцій – “7 чудес України” і “7 природних чудес України”. Він спрямований на визначення найкращих туристичних маршрутів нашої країни, що є особливо актуальним в контексті підготовки і проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.

З огляду на викладене, прошу визначитися щодо туристичних маршрутів, які можуть гідно представити Ваш регіон та взяти участь у загальнонаціональній акції “7 чудесних туристичних маршрутів України”. При підготовці інформації про такі маршрути слід враховувати, що туристичний маршрут – чітко визначений суб’єктом туристичної діяльності шлях туристичної подорожі (екскурсії, походу тощо), який передбачає відвідування ряду визначних історичних, архітектурних, культурних, духовних, природних чи інших пам’яток певної місцевості.

До участі в акції допускатимуться маршрути, в інформації про які чітко зазначатимуться населені пункти, рекомендовані місця для відвідування, БІД стан: між об’єктами, час, необхідний для пересування, наявна туристична інфраструктура а також коротка тематична довідка про об’єкти відвідування. Тривалість таких маршрутів має не перевищувати 2-х днів, тобто у конкурсі беруть участь так звані “маршрути вихідного дня”.

Для участі у всеукраїнській акції “7 чудесних туристичних маршрутів України” необхідно не пізніше січня 2009 року на електронну адресу Організаційного комітету акції “7 чудес України” (marshrut AT ukr.net) надіслати:

1. детальний опис туристичного маршруту (у форматі Місrosoft Word);

2. схему та фотоілюстрації визначних пам’яток маршруту ( розміром 1-2 Мб у графічному форматі (jpg, gif);
3. супровідний лист, що міститиме координати установи чи організації, яка висуває даного номінанта.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами:
(044) 463-70-72,
(044) 272-59-30.

Джерело: ecoport.org.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!