Підтримайте створення національного парку “Подесіння” (кліком!)

На сайті www.petition.org.ua опублікована відкрита петиція Національного екологічного центру України (НЕЦУ) про необхідність створення Національного природного парку «Подесіння» в заплаві р.Десна у Київській та Чернігівській областях.

46529_2.jpg 46529_6.jpg 46529_10.jpg

Запрошуємо Вас підтримати ініціативу НЕЦУ, приєднавшись до петиції та повідомивши про неї своїх знайомих. Адреса петиції:
http://www.petition.org.ua/?action=view&id=13396 .

Кожні 1000 підписів, зібраних на сайті, будуть надіслані Президенту України Віктору Ющенкову. Крім того, повідомивши своїх колег про цю петицію, ви збільшите кількість прихильників створення національного природного парку «Подесіння». Між усім, ні в Київській ні в Чернігівській областях досі немає жодного національного природного парку.

46529_3.jpg 46529_5.jpg 46529_9.jpg

"Далека красо моя! Щасливий я, що народився на твоєму березі, що пив у незабутні роки твою м'яку, веселу, сиву воду, ходив босий по твоїх казкових висипах, слухав рибальських розмов на твоїх човнах і казання старих про давнину, що лічив у тобі зорі на перекинутому небі, досі, дивлячись часом униз, не втратив щастя бачити оті зорі навіть у буденних калюжах на життєвих шляхах".

Так писав про Десну, ріку свого дитинства, Олександр Довженко.

Сподіваємось, що ця інтернет-ініціатива не пройде марно і незабаром НПП "Подесіння" буде створений. Коли це станеться, ми матимемо найбільший в Україні список тих, хто доклав своїх зусиль до створення цього НПП.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!