Один лайк на фейсбуці – одна гривня для заповідника

Захід проводиться за ініціативи системи WebMoney.UA, щоб звернути увагу громадськості на проблему безповоротного зникнення на Землі багатьох представників флори і фауни.

Мета акції - звернути увагу громадськості на проблему захисту та збереження українських заповідних територій. Сьогодні найбільш поширені проблеми заповідників і національних парків це - незаконне знаходження на території браконьєрів, рибна ловля, полювання і збір дикоросів, занесених до Червоної Книги.

Зелена ініціатива WebMoney спрямована на надання допомоги у боротьбі з перерахованими вище діями. За умовами акції кожен бажаючий на свій розсуд може проголосувати за один з заповідних об'єктів, а система WebMoney віддасть за кожен голос учасника 1 гривню. Загальне отримане таким чином кількість голосів буде еквівалентним сумі, яку WebMoney вкладе в купівлю необхідного обладнання та спорядження для охоронної служби заповідника, який набрав найбільшу кількість голосів. Це дозволить інспекторам об'єкті вприродно-заповідного фонду більш ефективно виконувати службові обов'язки з охорони та моніторингу тваринного і рослинного світу, а також протидіяти браконьєрству та порушенням природоохоронного режиму.

Обладнання і спорядження для охоронної служби (інспекторського складу) включає в себе переносні радіостанції, GPS-навігатори, спальні мішки, намети, біноклі, прилади нічного бачення, рюкзаки, ліхтарі і т.д.

Сторінка акції в мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/webmoney.ua?sk=app_305549006219544

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!