«Миколаївліс», годі нищити природу Чорноморського узбережжя!

В понеділок, 10 листопада о 15.30 в інформагенстві “Укрінформ” за адресою вул. Б. Хмельницького, 8/16 відбудеться прес-конференція Національного екологічного центру України «Миколаївліс», годі нищити природу Чорноморського узбережжя!».

Керівництво Миколаївського обласного управління лісового і мисливського господарства блокує роботу регіональних ландшафтних парків на узбережжі Чорного моря і спотворює унікальні ландшафти лісогосподарською діяльністю.

Депутати зловживають своїми повноваженнями коли справа доходить до питань природокористування. На браконьєрство місцева влада заплющує очі, або навіть захищає порушників, здійснює тиск на ЗМІ.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • Олег Деркач - голова Громадської ради при Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища в Миколаївській області;
  • Євгенія Бондаренко - депутат Миколаївської міської ради, член громадської кампанії на захист Кінбурнської коси;
  • Ярослав Мовчан – кандидат біологічних наук, член ради Національного екологічного центру України;
  • Ігор Акімов – директор Інституту Зоології НАНУ,
  • Поліна Рибачук, прес-секретар НЕЦУ

За додатковою інформацією звертайтеся:

Олег Деркач
Тел: +380973404700
Email: derkach2 at mksat.net

Поліна Рибачук
Тел: +380975714241
Email: polina at necu.org.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!