Керівник Закарпаття хоче відновити вирубування букових лісів

27 травня у Львові голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида проситиме Президента Віктора Януковича скасувати заборону вирубувати букові ліси.

На засіданні Ради регіонів у Львові за участі Президента України голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида проситиме керівництво держави скасувати постанову Кабміну про заборону лісосіки у букових лісах. Про це губернатор повідомив на прес-конференції в Ужгороді.

Губернатор мотивує свою позицію тим, що у кількох закарпатських лісгоспів – виключно букові ліси. «Якщо зупинити господарювання у букових лісах, то за 5 місяців десятки тисяч людей залишаться без роботи», – сказав О. Ледида.

Як інформує кореспондент ZAXID.NET , Ледида назвав прийняту 2 роки тому постанову Кабміну необдуманою та політичною. «Не люди існують для лісу, а ліс для людей», – зауважив голова ОДА.

Джерело: zaxid.net

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!