Показ фільму “Chernobyl 4 ever”

В рамках проекту "Чорнобильська катастрофа -25 років потому" Представництво Фонду ім.Гайнріха Бьолля запрошує на кінопоказ документального фільму "Чорнобиль назавжди" ("Chernobyl (4)ever")бельгійського режисера Алена де Алльо (Alain de Halleux).

Час: 30 квітня 2011 року, 17:30
Місце: кінотеатр "Жовтень" (вул.Костянтинівська, 26), зала "Аншлаг"

Вхід вільний.

Синопсис. Чорнобильська аварія сталася 25 років тому. В світлі подій у Фукусимі сумний ювілей українського реактора може здатися незначним... Проте, він віщує майбутнє японського народу. Чверть століття після катастрофи доля четвертого реактора Чорнобильської АЄС так і не вирішена. Бути присутнім на показі фільму "Chernobyl (4)еver" - означає ставити собі питання не лише про наше майбутнє, але також про майбутнє японського народу.

Фільм створений на замовлення французького телеканалу ARTE та бельгійського телеканалу RTBF.

Джерело: boell.org.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!