В Інтернеті з’явились екологічні теленовини!

Є безліч напрямків, в які можна вилити свій порив до медіа. Це преса, самвидав, сайти, розсилки, блоги, ЖЖ… Але своїх телевізійних новин схоже в України таки ніхто ще не робив.Не будемо зайвий раз інтригувати вас. Сьогодні в Інтернеті з'явився перший випуск «Екологічних новин України» від Руху Дружин охорони природи. Тобто - справжні свої телевізійні новини, з диктором і сюжетами, хіба що, не по телевізору, а в Інтернеті.

Поки що, принаймні "по статті" якості «ЕН» поступаються випускам новин провідних державних телеканалів. Звісно, і апаратура «кульгає» і власне, цей перший випуск - справді перший для всіх, хто над ним працював. Проте, коли його готували – було перш за все цікаво.

Арт-редакція «ЕН» налаштована на радикальне покращення якості відео у наступних випусках і планує готувати їх щотижня, збираючи новини і сюжети з усіх куточків країни.

Таким чином, вдалого перегляду:

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!