Blog Action Day 2007: подумайте про Природу!

Blog Action Day - це один день на рік, коли блоггери усіх країн, незважаючи на тематику свого блогу, пишуть один-єдиний пост на задану тематику, намагаючись привернути увагу до певної проблеми. Цього року подія відбуватиметься 15 жовтня. Тема - навколишє середовище та екологія і все, що з цим повязано.

Організатори дають рекомендації тим, чия тематика блогу не зовсім , скажімо так, вписується, до цьогорічної теми Blog Action Day. Так, наприклад, якщо ви пишете про софт, то можна описати кілька програм для компьютерів, що допомагають зберегти навколишнє середовище - економлять енергію при роботі обладнання чи ощадливіше використовують ресурси, наприклад, кількість паперу при друкові. А якщо ваш блог присвячений, скажімо, кулінарії, можна написати про те, яким чином можна зменшити негативний вплив на навколишнє середовище в процесі приготування їжї, і тут діапазон може бути широким - він покупки продуктів з малою кількістю упаковки до застережень ніколи не готувати мясні страви з тварин, що знаходяться під загрозою зникнення...

Але головним принципом є все ж таки відхід від основної тематики блогу і, використовуючи цільову аудиторію Вашого онлайн-ресурсу, привернути увагу до теми, якої ніхто не очікував побачити у Вас.

Отже, для тих хто бажає приєднатися до акції: http://blogactionday.org/ - офіційний сайт акції, де можна зареєструвати свій блог, а також взяти банери для розміщення на сторінках свого ресурсу.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!