Збільшено територію Канівського природного заповідника на 5805,8 га

Як повідомили КЕПУ у прес-службі Мінприроди, відповідно до Указу Президента України від 01.12.2008 № 1129 “Про розширення мережі та територій національних природних парків та інших природно-заповідних об’єктів” Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Черкаській області забезпечено підготовку матеріалів щодо розширення території Канівського природного заповідника за рахунок земельних ділянок в адміністративних межах Григорівської, Пекарівської, Хмільнянської, Яблунівської сільських рад Канівського району та Бубново-Слобідської сільської ради Золотоніського району.

Розпорядженням обласної державної адміністрації від 30.10.2009 р. № 309 затверджено висновок щодо погодження матеріалів вибору місця розташування земельних ділянок під розширення території заповідника площею 5805,8 га.

Зазначені матеріали направлено до Кабінету Міністрів України, Державного комітету України із земельних ресурсів, Міністерства охорони навколишнього природного середовища, Міністерства юстиції, Міністерства фінансів та Міністерства економіки.

Джерело: www.eco-ua.org

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!