Зафіксовано масове захоронення будівельного сміття в р.Десні!

29 квітня 2009 р. Державна екологічна інспекція у Київській областізафіксувала скидання в р.Десну в період нересту двадцяти семи КАМАЗів з будівельними відходами. 

Як повідомляють джерела «ПУ», забруднення Десни організував садовод та підприємець Володимир Бондарчук, що займається ремонтно–будівельними роботами. Останніми днями він продовжував спотворювати Десну під приводом укріплення берегів. 11 та 12 травня 2009 р. було скинуто в річку ще 4 КАМАЗи з будівельними відходами. Номери державної реєстрації самоскидів та дати скидання знаходяться у Міжрайонній природоохоронній прокуратурі Київської області. Раніше садоводи мали можливість контролювати проїзд автомобілів по дорогам, що є колективною власністю Об’єднання садівничих товариств „Урочище Зазим’я”.

Безперешкодний проїзд самоскидів з будівельними відходами через територію Об’єднання став можливим після протесту вих. № 1729 від 14.11.07 р. колишнього прокурора Броварського р-на Ігора Сільченка, який він мотивував статтями Конституції України про рівні права всіх людей на проживання, пересування та ін, забувши при цьому про право власності, яке також записане в Конституції України.

Звернення садоводів за №11/03/9-2 від 11 березня 2009 р. до діючого прокурора Броварського р-на з проханням відмінити незаконний протест залишилось без позитивних наслідків.

Вл.інф.

Comments

Leave a Reply




Лічильники