Джипи проїжджають по екологічному коридору

Наш активіст Тарас, що супроводжує перегони з боку екологічної громадськості, повідомляє, що машини проїжджають в цілому нормально та намагаються не шкодити природі, але це все одно відбувається. Хтось зриває кору дерев, намагаючись витягти машину лебідкою, хтось миє машини в озері, і звісно, після проїзду всіх машин залишаються ще глибші калюжі, ніж до них. Тому на майбутнє варто проводити такі перегони не на території заповідного фонду, і бажано, взагалі не на природі. Про це Тарас сьогодні спілкувався з Віктором Януковичем-молодшим. Реакція була адекватна, але результатів поки що чекати не доводиться 🙂

Джипи пройшли національний природний парк “Прип’ять-Стохід”. З огляду на певні непорозуміння, Тарас попросив нас зв’язатися із адміністрацією парку та перевірити, чи не було порушень.

Також Тарас хвилюється з приводу того, що на маршруті між двома заповідниками джипи рухалися безпосередньо по так званому “екологічному коридору”, по якому тварини можуть перебігати між заповідниками. На жаль, після проїзду кількох сотень важких машин, нормального переходу тварин чекати не доводиться.

Завтра – останній день проїзду, а потім буде вручення призів.

Що цікаво, організатори запросили екологічних активістів виступити на прес-конференції після завершення пробігу.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *