Перший день активістів в дорозі.

Наш активіст Тарас Пушкар перебуває зараз під Овручем разом з учасниками перегонів Ukraine Trophy 2011. Йому не вдалося бачити, як саме рухалися джипи, бо він подорожує в машині працівників телеканалу “Інтер”. Тут для нього знайшли місце організатори на прохання екологічних активістів взяти з собою кількох наших представників.

Але, на жаль, поїздка дорогами у машині супроводу телеканалу не дозволяє пересвідчитися у тому, як їдуть машини. Якщо організатори дійсно хочуть показати, що вони дотримуються усіх екологічних норм та законодавства України, було би добре, аби Тараса допустили до машини журналістів, які супроводжують пробіг. Наразі Тарасові повідомили, що у машині журналістів немає місця (хоча Тарас бачив, що місце є).

Тим не менш, Тарас та Антон бачили активісток Femen, які приїхали до овруцької стоянки з плакатами “Їздіть по асфальту, не топчіть матінку-землю”. Для нас це несподіванка 🙂

Ввечері стало відомо, що Тараса та Антона таки візьмуть у машину супровіду журналістів, яка буде їхати безпосередньо за учасниками. У понеділок зранку з Києва до Поліського заповідника вирушають інші активісти, які разом з лісниками слідкуватимуть за правильністю проходження джипів уздовж кордонів заповідника.

За коментарями можна звертатися за телефоном 093 469 80 10, Марія.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *