Природа України

У Львові відкрився перший магазин безпечної побутової хімії

Замовити безпечну побутову хімію можна на сайті виробника

Замовити безпечну побутову хімію можна на сайті виробникаЗагальновідомо, що така звична для всіх нас побутова хімія є небезпечною як для життя людини, так і для оточуючої Природи.

Пральні порошки, в склад котрих входять сполуки фосфору, хлору, сульфати і високопінні компоненти з фосфатних порошків проникають в організм людини через клітини шкіри з водних розчинів, з невиполоканої білизни, через органи дихання, з окремими продуктами - молоком, питною водою, овочами, рибою. В Україні алергіків понад 70% споживачів.

Цивілізовані країни вже більше ніж 20 років тому законодавчо заборонили використання пральних миючих засобі, в склад яких входять солі фосфору і хлору. В Україні фосфатний порошок - правлячий "король" на ринку пральних миючих засобів. Масове використання фосфатних порошків вже призвело до отруєння прісноводних водоймищ отруйними синьо-зеленими водоростями і масової загибелі риби. Більшість прісноводних водоймищ непридатні для водопостачання населенню. По якості питної води Україна займає останнє місце у Європі і 78-е у світі. Через використання фосфатних порошків постійно росте захворюваність населення.

Нарешті, в Україні починають з'являтися безпечні для людини та довкілля миючі засоби! Першою ластівкою стало відкриття магазинів продукції фірми "Дакос" у Львові та Івано-Франківську.

Ознайомитися з асортиментом продукції, прочитати статті на тему безпечності побутової хімії а також замовити продукцію з доставкою можна на сайті eco.lviv.ua