Засновники ідеї НПП “Подесіння”

Національний екологічний центр України (НЕЦУ). Всеукраїнська громадська організація, заснована 30 серпня 1991 р. Це одна з перших екологічних громадських неприбуткових організацій національного рівня, зареєстрованих у незалежній Україні. Нині НЕЦУ має 24 територіальних відділення, що діють по всій Україні. Серед пріоритетів – створення та охорона природно-заповідних об’єктів, охорона біологічного різноманіття, екологічна мережа.

Офіційний сайт – http://www.necu.org.ua.

Київська ландшафтна ініціатива. Добровільна некомерційна благодійна організація, заснована в Києві у 2005 році. Місія: збереження ландшафтного різноманіття у Києві та Україні. Серед задач фонду – збереження природного ландшафту, екологічного простору, сприяння створенню морального  еколого-культурного середовища.

Офіційний сайт – http://www.lik-kiev.org.ua.

Дружина охорони природи м.Києва “Зелене Майбутнє”. Заснована у 2001 році на базі біологічного факультету КНУ ім. Т.Г.Шевченка.  Основні напрямки роботи ДОП “Зелене майбутнє” : охорона рослинного та тваринного світу; вивчення раритетної флори та фауни України; створення та охорона  об’єктів природно-заповідного фонду та інше.

Офіційний сайт – http://pryroda.in.ua/dop-kyiv.

Comments

Leave a Reply




Лічильники