Виставка-інсталяція “Знайдемо Вихід” – відходи, переробка, мистецтво

З 7-11 вересня 2010 р. в Культурно-Мистецькому центрі Національного Університету "Києво-Могилянська Академія" відбудеться екологічна виставка-інсталяція "Знайди вихід". За грантової підтримки випускників програми "Обміну майбутніми лідерами" FLEX за спонсорства Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США.

Метою виставки є підвищення рівеня обізнаності людей про можливість вирішення екологічних проблем шляхом персонального залучення. Виставка представлена у вигляді лабіринту, з якого необхідно знайти вихід. Лабіринт супроводжується інформаційними стендами, які ілюструють негативний вплив найрозповсюдженіших твердих побутових відходів, а також розповідають про методи переробки сировини та пункти її здачі у місті Києві.

Основна ідея, яку захід прагне донести до відвідувачів, полягає у тому, що щоденний необдуманий вплив кожної людини на стан довкілля, на жаль, є негативним, і матиме незворотні наслідки для нашої планети в майбутньому . Проте кожному під силу змінити це,не відмовляючись від щоденних благ, і, водночас, не завдаючи шкоди природі.

Відкриття 7.09.10 КМЦ НаУКМА за адресою вул. Іллінська, 9. 3 поверх.
М. Контрактова площа.

Виставка відкрита у будні дні до 11 вересня.

З приводу отримання додаткової інформації контактувати із:
Олеся Олексієнко- координатор проекту 0504419264
Антоніна Крусь - 0502899579
Анна Сорока - 0965520178

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!