Нові дерибани у Києві

Стало відомо, що на останній сесії, Київська міська рада знову здійснила низку землевідведень.

Так, компанія Еквілібріум-трейд отрималпа під будівництво готельно-офісного центру з наземним паркінгом 21 га на Надніпрянському шосе, 2 в Голосіївському районі Києва.

А будівельний міжгалузевий альянс отримав для будівництва 29 га в урочищі Горбачиха в Дніпровському районі, де має виникнути готельний комплекс та торгівельно-офісний центр.

Нагадаємо, що урочище Горбачиха зарезервовано генеральним планом розвитку м.Києва для створення об'єкту природно-заповідного фонду. А ліси вздовж Надніпрянського шосе мають увійти до другої черги Національного природного парку "Голосіївський".

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!