У Києві новорічну ялинку можна взяти напрокат

У Києві можна взяти напрокат ялинку, сосну чи смереку. Такі послуги киянам пропонує Київський садовий центр. Подібна практика існує у багатьох країнах, зокрема в Канаді, зазначив директор центру Володимир Слинчук.

Орендувати зелену красуню в українській столиці можна за 600 гривень на місяць. Дерева ростуть у спеціальних керамічних горшках, легко транспортуються на великі відстані.

За умовами договору, працівники центру самі привозять дерева і забирають їх назад. По завершенні терміну договору орендареві повертається 50 відсотків вартості, але лише в тому разі, якщо дерево не має механічних або термічних пошкоджень - зламаних чи сухих гілок, ушкодженого стовбура, зміни кольору хвої.

"Дозволити собі таке можуть далеко не всі, однак минулоріч у нас орендували більш як 20 ялинок і сосен. Скільки буде цього року - побачимо, однак дедалі більше людей хочуть бачити у себе вдома на Новий рік і Різдво живу красу", - підкреслив В.Слинчук.

Джерело: eko.portal.lviv.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!