Землю Ялтинського заповідника будуть переміряти

Прокуратура наполягла на більш ретельному вимірюванні земель Ялтинського гірничо-лісового заповідника.

Як повідомляє УНІАН, Рада міністрів Криму скасувала рішення 2009 року про затвердження меж заповідника площею майже 14 тис. 485 гектарів.

Головне зауваження прокуратури полягало в тому, що в затверджених урядом матеріалах «не дістає необхідних документів, а деякі з них вимагають значного доопрацювання».

«Межі низки ділянок затверджені різними актами, в яких площа відрізняється на декілька гектарів. Розбіжності містяться в документах щодо територій Фороської, Масандрівської, Лівадійської, Гаспрінської і Алупкінської рад», - навела приклад прес-служба.

Наразі Прокуратура наполягає на перегляді питання про невключення в межі заповідника дев`яти гектарів на території Алупкінської ради і п`ятнадцяти - в районі плато Ай-Петрі, оскільки вони фактично перебувають в його користуванні.

«Уряд вжив заходів для приведення постанови у відповідність із законом», - повідомляє прес-служба прокуратури.

Джерело: www.greenparty.ua
Фото: www.photoukraine.com

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!