Всеукраїнський фотоконкурс «Зміна клімату: подбай про свою планету»

Представництво ООН в Україні спільно з Міністерством охорони навколишнього середовища України та за підтримки компанії Olympus оголошують всеукраїнський фотоконкурс «ЗМІНА КЛІМАТУ: ПОДБАЙ ПРО СВОЮ ПЛАНЕТУ».

Тема фотоконкурсу

Глобальна зміна клімату - одна з найгостріших сучасних проблем людства. Найбільш помітними наслідками зміни клімату можуть бути "надзвичайні ситуації" такі як сильні засухи, повені, шторми, урагани, надзвичайно спекотні дні які відбуватимуться частіше, а також загроза зникнення екосистем.

Очікується, що через зміну клімату рівень світового океану підніметься й океанічні течії можуть істотно змінитись. В результаті ми можемо зіткнутися з проблемами водопостачання та з деградацією сільськогосподарських земель та лісів.

Мета фотоконкурсу

Мета фотоконкурсу – привернути увагу до нагальності вирішення проблем зміни клімату та заохочення відповідального ставлення людей до навколишнього середовища.

Вимоги до робіт:

Географія фоторобіт необмежена.

Кольорові і чорно-білі фотографічні відбитки формату не менше 30х40 см. Копії робіт на CD у форматі TIFF або JPEG, 300 dpi, без стиснення. Надсилати за адресою, м. Київ, 01021, вул. Кловський узвіз,1, Представництво ООН в Україні (з позначкою «Фотоконкурс») із зазначенням назви роботи, місця та року зйомки, імені автора.

Або надіслати на електрону пошту: [email protected] із зазначенням назви роботи, місця та року зйомки, імені автора. Якість конкурсних знімків повинно дозволити надрукувати фотографію форматом щонайменше А3 для експонування на виставці.

Термін:

Крайній термін подання фотографій до конкурсу - 20 травня 2008 . Церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться в рамках відкриття виставки у Всесвітній день охорони навколишнього середовища - 5 червня 2008.

Призи:

Призи переможцям забезпечує компанія Olympus:

Перше місце – фотокамера E-510 DZK

Друге місце - фотокамера E-410 Kit

Третє місце - фотокамера SP-570 UZ

Приз за результатами голосування відвідувачів сайту - фотокамера µ 850

Партнери:

Всеукраїнський конкурс фотографії «ЗМІНА КЛІМАТУ: ПОДБАЙ ПРО СВОЮ ПЛАНЕТУ», присвячений Всесвітньому дню довкілля, відбувається за ініціативи Представництва ООН та Міністерства охорони навколишнього середовища України, за підтримки компанії Олімпус, а також медіа-партнерів газети «Сегодня», журналу Digital Photo & Video та What’s On.

Більше інформації: www.un.org.ua , www.olympus.com.ua .

http://www.menr.gov.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!