Водно-болотні угіддя Дніпровського екологічного коридору

Мальцев В.І., Зуб Л.М., Карпова Г.О., Костюшин В.А., Титар В.М., Мішта А.В., Некрасова О.Д. Водно-болотні угіддя Дніпровського екологічного коридору. — К.: Недержавна наукова установа Інститут екології ІНЕКО, Карадазький природний заповідник НАН України, 2010. — 142 с. — Іл. 21. — Бібл.: С. 113–121.

Видання є підсумком розробки Бази даних щодо біорізноманіття ключових водно-болотних угідь Дніпровського екологічного коридору. Воно містить інформаційні описи 14 ядер, які забезпечують збереження найбільш цінних і типових для даного регіону компонентів ландшафту та біорізноманіття. Надано інформацію щодо фізико-географічних особливостей територій/акваторій, сучасного стану типових видів, раритетних видів та угруповань, наявності об`єктів природно-заповідного фонду тощо. Видання розраховане на фахівців у галузі екології, охорони навколишнього природного середовища, викладачів та студентів ВНЗ біологічних, географічних та екологічних спеціальностей, працівників державних природоохоронних установ, членів громадських екологічних організацій.

Публікація здійснена за підтримки Офісу радника з питань сільського господарства, природи та якості харчових продуктів Посольства Королівства Нідерландів в Україні, MoU Україна-Нідерланди в галузі охорони природи, вона не призначена для продажу, а розповсюджується безкоштовно.

Водно-болотні угіддя Дніпровського екологічного коридору

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!