Тепер до компетенції віце-прем’єра належить питання екологічної безпеки, використання та охорона природних ресурсів

Кабінет Міністрів визначив питання, що належать до компетенції віце-прем’єр-міністра Бориса Колесникова. Про це йдеться у розпорядженні Кабміну №456 від 17 березня.

Так, в компетенцію віце-прем’єра Колесникова входить питання екологічної безпеки, використання та охорони природних ресурсів, регулювання земельних відносин та їх реформування, а також питання розвитку лісового і водного господарства.

Окрім цього, його компетенція поширюється на питання підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, а також питання фізкультури та спорту, туризму, сім’ї і молоді, діяльності ЗМІ, розвитку інформаційної сфери.

Уряд визначив, що у разі відсутності Колесникова його повноваження здійснюватиме віце-прем’єр Володимир Семиноженко.

Джерело: Комітет екологічного порятунку України

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!