Вбивство на полюванні в Ізюмському лісі: проти депутата-регіонала порушили справу

Прокуратура Харківської області порушила проти депутата Ізюмської міськради кримінальну справу за фактом загибелі 37-річного харків'янина на полюванні в лісі.

Як повідомили в Харківській обласній прокуратурі, справа порушена стосовно 54-річного мешканця Харківської області за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України.

До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

У свою чергу, газета Сегодня пише, що загиблим на полюванні виявився 37-річний харків'янин Дмитро Гулевський, який працював юристом, а в товаристві мисливців перебував близько восьми років. Розряджав рушницю, яка раптово вистрелила, депутат від Партії Регіонів Ізюмської міськради, 54-річний Валерій Гелла. "Полювання тільки почалося, і, мабуть, хлопці вирішили змінити місце. Тож Гелла поспішав до машини і на ходу розряджав рушницю. На жаль, дуло було спрямоване якраз в ту сторону, звідки біг Гулевський. Але Валерій Петрович (Гелла - ред.) не міг цього бачити", - повідомив заступник голови облорганізації Українського товариства мисливців і рибалок Анатолій Зарецький.

Як розповіли в облУВС, трагедія сталася через порушення техніки безпеки, але мисливці наполягають на тому, що це був нещасний випадок. "І Дмитра Гулевського, і Валерія Геллу я знав особисто. Це професійні мисливці, ніколи не були помічені на незаконних стрільбах, а вже тим більше за п'янкою. Валерія Петровича в нашому колективі дуже поважають, він один з найдосвідченіших - присвятив полюванню більш ніж 20 років", - запевняє голова Ізюмської райорганізації Українського товариства мисливців і рибалок Анатолій Довгополов.

Нагадаємо, вранці 3 листопада на відкритті чергового сезону полювання в лісі в Ізюмському районі Харківської області загинув мисливець.

17 січня 2007 року в тому ж лісі на полюванні було смертельно поранено народного депутата від Партії регіонів Євгена Кушнарьова.

Джерело: news.bigmir.net

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!