У Косові відбувся молодіжний екологічний фестиваль «Гірська веселка»

У м.Косові відбувся XI регіональний молодіжний екологічний фестиваль «Гірська веселка».

Його організатори - відділи Косівської райдержадміністрації - освіти, сім’ї і молоді, Національний природний парк «Гуцульщина» у співпраці з місцевими громадськими формуваннями.

Як зазначалося, впродовж одинадцяти літ на Косівщині діє екологічний рух «За краще дозвілля»; проводяться екологічні фестивалі, які об’єднують учнівську, студентську молодь, усіх, хто вболіває за збереження довкілля.

Цьогорічна «Гірська веселка» розпочалася парадом учасників під звуки духового оркестру Косівського інституту прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв. Благословив екологічне дійство о. Іван Корпанюк (УГКЦ).

Усі учасники косівського екофестивалю отримали солодкі подарунки від Святого Миколая, які вручили працівники Національного природного парку «Гуцульщина».

Відбулися екологічні конкурси, конкурс малюнку на асфальті, фотовиставка, виставка домашніх улюбленців. На сценах Косівського центру дитячої творчості та районного будинку культури змагались екологічні бригади, звучали пісні на екологічну тематику. Своє ставлення до довкілля продемонстрували і юні танцюристи.

Джерело: kolomyya.org

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!