Спитай нового Президента

Спитай нового ПрезидентаСпитай у нового Президента України, що він чи вона думають про довкілля і природу.

Перейшовши за цим посиланням, ви можете передати своє запитання про довкілля майбутньому Президенту, в рамках Громадського Форуму. Також можна проглосувати за інші питання, піднімаючи таким чином рейтинг природоохоронної тематики на форумі.

Громадськість запрошує Новообраного Президента на Громадський Форум 1 березня 2010 року.

Хто б не став Президентом України – вже сьогодні громадськість ініціює діалог з майбутнім Главою держави. Для цього "Українська Правда" та Громадська кампанія "Новий Громадянин" ініціюють спільний проект.

Ми збиратимемо питання від громадян з усієї України до завершення Президентських виборів – 8 лютого. Після оголошення результатів новообраному Президентові буде надіслано запрошення на Громадський Форум від українців, які поставили своє запитання.

Джерело: Українська правда, перепощено з www.climateinfo.org.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!