Зоозахисна акція “Руки у крові”

25 січня 2009 року відбудеться акція протесту проти використання натурального хутра та шкіри під назвою "Руки у крові". Захід відбуватиметься на Майдані Незалежності. Початок о 12.00, завершення о 19:00.

Акцію організовують волонтери товариств "Iva&СО" та «Руки у крові», інформаційний партнер заходу – сайт Animal-rights.org.ua.

Усіх бажаючих приєднатися організатори просять принести транспаранти відповідної тематики. На акції буде проводитися благодійний збір коштів на рекламні плакати з закликом використовувати лише штучне хутро та замінники шкіри.

Мета акції: розповісти людям про справжню ціну натурального хутра та шкіри, про життя тварин на фермах та про умови «виробництва» м’яса на бійнях, дати інформацію «без прикрас» про те, за що суспільство платить гроші, купляючи вироби з «тваринної сировини». Зоозахисники збираються запропонувати альтернативні матеріали "без крові".
Також під час заходу заплановано виступ рок-гурту.

Для контактів: 8 063 7802795, Iva Basara.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!