Природнича школа «Дивовижний світ» у Міжрічинському парку

У квітні розпочинається природнича школа у мальовничому міжріччі Десни і Дніпра у Міжрічинському парку на Поліссі! Чотири цікавих тренінги для всіх бажаючих будь-якого віку. Ви зможете дізнатися багато цікавого про рослини, комах, амфібій, рептилій і птахів від експертів – знавців своєї справи. Участь у школі – безкоштовна.

Де?

Міжрічинсьский регіональний ландшафтний парк, Чернігівська область.

Що і коли?

Тренінг 1

15-16 квітня 2011 року (подорож на два дні) – «Поспілкуйся із птахами» із Юрієм Кузьменком, к.б.н. Ви побачите міграції тетеруків та навчитеся відрізняти птахів за голосами!

Тренінг 2

14 травня 2011 (подорож вихідного дня)– «Поринь у світ комах» із Юрієм Проценком, к.б.н.

Ви поринете у справжній мікрокосмос, познайомитеся із комахами лісу, луків та боліт і зробите власні фотографії!

Тренінг 3

21 травня 2011 (подорож вихідного дня) – «Спостерігай за амфібіями та рептиліями» із Віктором Ремінним, к.б.н. Ви дізнаєтеся про поліських жабок і ящірок, побачите кровоносну систему пуголовка і візьмете участь у змаганні «Найкращий фотограф»!

Тренінг 4

4 червня 2011 року (подорож вихідного дня) – «Цікаве про рослини» із Сергієм Панченком, к.б.н.

Ви зможете визначити рослини цікавим методом – ботанічного чаювання, дізнатися, як формуються ботанічні колекції та хто із рослин швидше пересувається!

Для участі у природничій школі Вам необхідно заповнити анкету до 3 квітня.

З додатковими питаннями звертайтесь +38 097 484 00 80 Аня

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!