Протест проти будівництва «Всеукраїнського центру охорони здоровя матері та дитини» на території Голосіївського лісу в Києві.

Шановний Вікторе Андрійовичу!
Рятівники природи багатостраждальної нашої столиці вд нерозумної незалежності нерозумної української влади доведені до розпачу повідомленням про нові причуди цієї влади – намічені великі вирубки старого голосіївського лісу на території лікарні №1 під будівництво Всеукраїнського центру охорони здоров’я матері та дитини.
27.08.2007 Ви підписали Указ «Про створення Національного природного парку «Голосіївський». Члени нашої спілки, справжні патріоти України, що стояли біля витоків незалежності України і сиділи за це у тюрмах, ще знаходяться під враженням від цього Указу, готують поздоровлення всім, хто 19 років разом з нами боровся за цей Указ. І, як сніг на голову, отримуємо повідомлення про вирубки Голосіївського лісу – Гордості України.

Ми вважаємо, що для будівництва Центру вибране вкрай невдало. При цьому не проведено громадські слухання, не вислухано думку людей. Деяким деревам, що підлягають знесенню, за 400 років. По лісничим нормам вони давно перезріли, їх можна було зносити ще 300 років тому. Але їх не знесли, тому що духовність наших пращурів була незрівнянно вищою від духовності наших сучасних керівників. Ці старі ліси – обереги нашої духовності. Вони нагадують, що благо і капітал не головне для справжньої людини.

ПРОПОНУЄМО:
1. Підшукати інше місце для будівництва Центру. На нашу думку, ідеальним було б взагалі будувати Центр не в столиці – стягувати все в загазовану, екологічно небезпечну столицю нерозумно - для цього достатньо повітового містечка при залізниці.
2. Поставити проблему порятунку природи столиці під Ваш особистий контроль, щоб зелені могли звертатись до Вас безпосередньо, минаючи продажні державні і судові органи

Можуть почати вирубку, тому просимо відповідь надати швидше.
З повагою і впевненістю, що добру справу будівництва Центру треба починати так, щоб не було прокльонів людей.

Голова Спілки «Порятунок Голосієва»
Михалко М.Ю.

p3100196.jpgp3100196.jpg

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!