Прокуратура судиться за 70 гектарів акваторії Канівського водосховища

Дніпровська екологічна прокуратура у ході проведеної перевірки встановила, що садовому товариству у 2004 році було незаконно продано 70 га земель акваторії і заплав Канівського водосховища у Бориспільському районі Київської області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

З метою захисту державних інтересів прокуратурою поданий позов до Господарського суду Київської області про повернення земельної ділянки вартістю майже 40 млн грн у державну власність.

Прокуратура вимагає визнати незаконним розпорядження райдержадміністрації та скасувати його, а також визнати недійсними договір купівлі-продажу земельної ділянки та державний акт про право власності на землю.

Судовий процес триває.

Джерело: ua.for-ua.com

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!