Прес-анонс: “Знищення Чернечого лісу під Києвом товстосумами продовжується!”

27 квітня в УНІАН в 13.30 відбудеться прес-конференція на тему «Знищення Чернечого лісу під Києвом товстосумами продовжується!». Учасники: голова Київської обласної громадської організації «Лісник» Сергій Васильков, член Національного Екологічного Центру України Олексій Василюк, журналіст Антон Зікора, заступник голови Партії захисників Вітчизни, заслужений юрист України Павло Барнацький.

У той час коли весь світ готується до ювілею Перемоги у Великий Вітчизняній війні, прямо під Києвом знищують унікальний природний комплекс – Чернечий ліс. Це місце, де ще збереглися легендарні Змієві вали (пам’ятники історії 9-11 сторіччя), які захищали Київ від навали кочівників, та лінія оборони 1941 року яка складається з 7 дотів, командирського гроту та безлічі окопів.

718 гектарів цього вікового лісу вже віддано під вирубку, бо багатії отримали тут землі під котеджі. Невже ми дозволимо по цій унікальний історичної та екологічної спадщині пройтися бульдозером та бензопилою нуворишам?! Громадські діячі та журналісти неодноразово проти цього. Але знищення продовжується. Bиконавча влада бреше. В той час коли Київ ризикує залишитися без свої легенів та історії громадськість України вимагає від нового президента підписання указу про створення національного заказника Чернечій ліс.

На прес-конференції будуть представлені документи, які доказують причетність до варварського знищення національної спадщини представників так званої еліти.

Запрошуються журналісти та всі небайдужі громадяни.
Попередня акредітация за тел: +38 (050) 947 79 73
Бюро журналістських розслідувань RT. KORR
[email protected]
[email protected]

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!