Посібник “Як писати про екологію в нових медіа”

Політичні та економічні зміни, що сьогодні відбуваються в Україні, призвели до збільшення на місцях соціальних конфліктів, які базуються на екологічній проблематиці (вирубка лісів, крадіжки гравію з річок, проблеми утилізації сміття, нелегальний видобуток бурштину тощо). Частину таких проблем, як показує досвід, можна вирішити силами громад, з використанням медіа.

Посібник постав у результаті проекту «Школа інноваційного екологічного репортажу», що був спрямований спрямований на те, щоб активізувати молодих журналістів та блогерів на висвітлення дій місцевих громад і влади щодо вирішення екологічних проблем.

Метою посібника є формування у журналістів знань та навичок написання екологічного репортажу, використовуючи при цьому інноваційні інструменти.

Завантажити: Як писати про екологію в нових медіа

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!