Поки Верховна Рада обирала Юлю, Мінприроди поспіхом продавало дельфінів.

У вівторок, 18 грудня, в Міністерстві охорони навколишньгго природного середовища України відбулось засідання комісії по Червоній книзі України. Вкотре, під тиском заступника міністра, пана Большакова, з перевагою в один голос, комісія погодила вилов чергової партії дельфінів.

Всі дельфіни, що є у фауні України, занесені до Червоної книги України. Тому їх  вилов заборонений. Через  це, їх  відловлюють під виглядом реабілітації. При цьому, чи дійсно тварини потребують медичної допомоги ніхто не перевіряє. А після так званої реабілітації, дельфінів у природу не повертають. Тобто, виловлені тварини відразу потрапляють у приватні дельфінарії, якиїх  в Україні вже є понад 15.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!