У Львові відкрився перший магазин безпечної побутової хімії

Замовити безпечну побутову хімію можна на сайті виробникаЗагальновідомо, що така звична для всіх нас побутова хімія є небезпечною як для життя людини, так і для оточуючої Природи.

Пральні порошки, в склад котрих входять сполуки фосфору, хлору, сульфати і високопінні компоненти з фосфатних порошків проникають в організм людини через клітини шкіри з водних розчинів, з невиполоканої білизни, через органи дихання, з окремими продуктами - молоком, питною водою, овочами, рибою. В Україні алергіків понад 70% споживачів.

Цивілізовані країни вже більше ніж 20 років тому законодавчо заборонили використання пральних миючих засобі, в склад яких входять солі фосфору і хлору. В Україні фосфатний порошок - правлячий "король" на ринку пральних миючих засобів. Масове використання фосфатних порошків вже призвело до отруєння прісноводних водоймищ отруйними синьо-зеленими водоростями і масової загибелі риби. Більшість прісноводних водоймищ непридатні для водопостачання населенню. По якості питної води Україна займає останнє місце у Європі і 78-е у світі. Через використання фосфатних порошків постійно росте захворюваність населення.

Нарешті, в Україні починають з'являтися безпечні для людини та довкілля миючі засоби! Першою ластівкою стало відкриття магазинів продукції фірми "Дакос" у Львові та Івано-Франківську.

Ознайомитися з асортиментом продукції, прочитати статті на тему безпечності побутової хімії а також замовити продукцію з доставкою можна на сайті eco.lviv.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!