Одвічний дух Десни. Володимир Ворона

Одвічний дух весни. Володимир ВоронаДля кого написана ця книга? Для тих, хто удосвіта бреде лугом, збиваючи росу з високих трав, зустрічаючи схід сонця на Десні; хто заворожено слухає солов’їний спів, що з луною розноситься над деснянською водою; для тих, хто життя свого не мислить без нашої ріки і чиє серце належить їй без останку.

Для тих, чиї душі споріднені з нашими, незалежно від того, люблять вони Сейм чи Снов, Дніпро чи Південний Буг, Дністер чи Дунай, Амазонку, Урал чи Янцзи; для тих чиї відкриті серця б’ються в унісон з нашими серцями і з своєю Рікою, і з Лугом.

Для тих, хто живе серед бетону та асфальту і ще жодного разу не спав просто неба; хто ніколи не черпав пригорщами воду з ріки, аби напитись, і не вставав до сходу сонця; для тих, хто ніколи не вдихав п’янкі аромати квітучого лугу, але час від часу мріє про це.

Для тих, хто народившись в урбанізованому середовищі, прагне жити у віртуальному світі; хто не любить палкого сонця, рясного дощу та свіжого вітру і боїться життєдайної повені; для тих, хто не відчуває потреби повернутись до витоків, бо „кому воно потрібне, те довкілля”.

Для тих „науковців”, що вміють одне – „вивчати” Життя Ріки і цим ще й заробляти на хліб; хто по службі своїй мав би першим знати всі її біди й печалі і давно вже бити на сполох; для наших вождів, що сидять по світу у владних своїх кабінетах і близоруко вершать долі людства.

Ця книга – для вас усіх...

Завантажити "Одвічний дух Десни. Володимир Ворона"

Редакція "Природа України" висловлює вдячність автору за люб'язно надану книгу.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!