На Львівщині призупинена діяльність мисливського господарства

Рішенням першого заступника Головного державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища призупинено використання Львівською обласною організацією УТМР державного мисливського фонду в межах мисливських угідь наданих в користування.

За результатами перевірок, проведених Державною екологічною інспекцією в Львівській області, виявлено ряд порушень вимог природоохоронного законодавства Львівською ОО УТМР, а саме – Перемишлянським мисливським господарством. Зокрема, встановлено, що проект організації та розвитку мисливського господарства не погоджено з Львівським обласним управлінням лісового та мисливського господарства, не створено належну єгерську службу, не виконуються умови договору про порядок ведення мисливського господарства. Крім цього, порушується «Порядок визначення територій для охорони та відтворення мисливських тварин (відтворювальних ділянок)», журнал реєстрації інструктажів з техніки безпеки при проведенні полювання ведеться з порушенням встановлених вимог.

На підставі виявлених порушень та у зв’язку з тим, що вжиття заходів адміністративного реагування не призводить до усунення зазначених порушень, винесено рішення про зупинення (тимчасово) використання державного мисливського фонду зазначеною організацією. Дозвіл на відновлення діяльності буде видано лише за умови безумовного усунення усіх виявлених порушень.

Прес-служба Держекоіспекції у Львівській області

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!