На Форосі вирубали більше 200 червонокнижних дерев

На території Фороської селищної ради виявлено факт пошкодження зелених насаджень, що представляють рідкісні види. Про це УНН повідомили в Республіканському комітеті АРК з охорони навколишнього середовища.

Знищено 117 дерев дуба пухнастого, граба східного - 129 дерев, ялівцю високого (занесеного до Червоної книги України) - 4 дерева.

Сума збитків, заподіяних державі, склала 199 604 грн.

Знесення зелених насаджень проводилося на території земельної ділянки, що перебуває в оренді у ТОВ "БМУ Хмарочос". Згідно матеріалів лісовпорядкування дана ділянка знаходиться в межах Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника.

Джерело: unn.com.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!