Мисливець поранив в обличчя жінку в Чернігівській області

 З давніх-давен люди розповідають різноманітні байки, пов'язані з подіями на полюванні чи риболовлі. Також багато історій розповідають, як рушниці без набоїв чомусь стають зарядженні та ще й випадково стрілять.

А найбільш страшніші розповіді про те, як мисливці в темну пору плутають людей з тваринами і стають вбивцями. Таке лихо ледь не трапилося в селі Сибереж Ріпкинського району.

30-річна чернігівка приїхала в гості до дідуся з бабусею. Увечері вирішила зателефонувати чоловіку. Оскільки в будинку дуже поганий зв'язок, вона вийшла на город, відійшла на кілька десятків метрів від будинку на свою присадибну ділянку. 

Під час спілкування по телефону вона побачила, як по дорозі за городом їде мопед. Дівчина без усякої думки присіла у кущі, щоб не привертати зайвої уваги і продовжувала спілкуватися.

Але мопед неподалік чомусь таки спинився та почав світити фарою в її бік. Вона затихла, аж раптом пролунав постріл і дівчина впала з вогнепальним пораненням обличчя на траву.

Як розповів пізніше 49-річний мешканець Чернігова, увечері того дня він повертався з полювання. І вже під'їжджаючи до села, побачив, що в траві щось відблискує.

Чолов'яга зупинився та направив світло ще раз в те місце і знову побачив відблиск. Заєць - подумав він (для довідки: у зайця очі не блищать, тому його й називають «косим»).

Чоловік дістав з чохла рушницю, зарядив її і вистрілив, аж раптом почув неймовірний жіночий крик. Підбігши на місце, він побачив дівчину із закривавленим обличчям. Чоловік спочатку злякався і отетерів, адже він був впевнений, що стріляє в зайця.

Через хвилину отямився, допоміг дівчині підвестися і повів її до родичів. Останні вже бігли назустріч, адже почули постріл та її крики. Батьки затримали чоловіка та викликали міліцію.

Прибувши на місце, співробітники міліції вилучили зброю, набої та мопед горе-мисливця, а самого доставили до райвідділу.

Зараз дівчина перебуває на лікування в Чернігівській міській лікарні, стан її здоров'я стабільний. Але в голові постраждалої залишається ще 14 шротин.

Наразі слідчим відділом Ріпкинського РВ збираються матеріали для порушення кримінальної справи. Слідство триває.

За інф. УМВС в Чернігівській обл. val.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!