У столиці пройде Марш захисників Києва

3 квітня у Києві відбудеться Марш на захист соціального і культурного простору міста. Як повідомили організатори акції, серед вимог протестантів - припинення незаконної вирубки зелених зон, запровадження мораторію на будівництво в історичному центрі і мораторію на виселення або приватизацію музеїв, книжкових магазинів і бібліотек.

Учасники маршу хочуть домогтися створення велосипедної інфраструктури європейського рівня і вимагають припинити необгрунтовані підвищення цін на опалення і транспорт, непрозору приватизацію і розбазарювання міського бюджету.

Лідер гурту "Крихітка Цахес" закликає прийняти участь в Марші:

Повідомляється, що акція пройде без партій і партійної символіки.

Організації-учасники маршу: ГІ "Збережи старий Київ", Громадянська служба "Свідомо", ГО "Кияни об`єднуємося", Національний екологічний центр України (НЕЦУ), Асоціація велосипедистів Києва, Рух добровольців "Простір свободи", Всеукраїнська профспілка "Народна солідарність", ГО "Люстрація", ГІ "Об`єктивна реальність".

Маршрут акції: Замок Барона - незаконне будівництво над метро Театральна - КМДА (вул. Хрещатик) - місце незаконної забудови біля готелю Дніпро (Європейська площа) - Український Дім. На сходах Українського Дому о 14.00 почнеться мітинг і концерт.

Більш докладно - на сайті маршу www.march.org.ua

За матеріалами comments.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!