Лісники писали адмінпротоколи на…зайців і ворон

Прокуратурою Вінницької області виявлено порушення лісового законодавства.

За наслідками проведеної перевірки прокуратурою Вінницької області порушено кримінальну справу стосовно службових осіб одного із державних лісових господарств за фактом зловживання службовим становищем та підробки протоколів про адміністративні правопорушення за ознаками складу злочинів, передбачених ч. 3 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України.

Службові особи лісового господарства, зловживаючи своїм службовим становищем, з метою штучного нарощування показників службової діяльності, склали завідомо неправдиві протоколи про адміністративні правопорушення (незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур і молодняка) відносно 6 громадян.

Джерело: myvin.com.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!