Криваві “плоди” полювання 2011

Під час полювання у Радехівському районі Львівської області 41-річний житель села, пострілом із зареєстрованої мисливської рушниці поранив у груди 39-річного жителя райцентру.

Як повідомили у прес-службі МВС України, мисливець вистрелив у чоловіка через необережність. Пораненого госпіталізовано, а зброю вилучено.

Інший випадок, з фатальними наслідками, стався неподалік від с. Червона Слобода Буринського району, що на Сумщині. Знайдено труп 55-річного начальника структурного підрозділу компанії «Сумигаз» з вогнепальним пораненням. Є інформація про те, що це нещасний випадок: в багнистому місці чоловікові довелося спертися на рушницю, яка вистрілила.

Буринський райвідділом міліції порушено кримінальну справу за ч. 1 ст.119 Кримінального кодексу України (вбивство з необережності). Як стало відомо r, відпрацьовується також версія про навмисне вбивство.

За інформацією сектору зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Сумській області, на місце події виїжджала оперативно-слідча група, проводяться слідчі заходи, т.к. поруч з тілом загиблого було знайдено рушницю.

Нагадаємо, в Україну 13 серпня в 17 областях розпочався сезон полювання на пернату дичину.

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!