Кращою маркою 2010 року визнано «Національний природний парк «Святі гори»

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» визначило найкращу з поштових марок України, виданих у 2010 році. За результатами голосування, гордістю української філателії обрано художній поштовий блок «Національний природний парк «Святі гори».

Марки художниці Наталії Кохаль, яка є автором блоку «Національний природний парк «Святі гори», що підтримали більшість респондентів.

Нагадаємо, 2009 року у конкурсі «Краща поштова марка» перемогу здобув марковий блок «Природний заповідник «Горгани» із серії «Природні заповідники та парки України».

За повідомленням mtu.gov.ua

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!