Ігор Шевченко – новий міністр екології та природних ресурсів

Ігор Шевченко, міністр екологіїВерховна Рада затвердила новий склад кабінету міністрів. Новим міністром екології та природних ресурсів став Шевченко Ігор Анатолійович. Народився 10 січня 1971 року в місті Олександрія, Кіровоградська область.

Донедавна - керуючий партнер юридичної фірми "Астерс" (раніше носила назву «Шевченко Дідковський і Партнери»), засновник і почесний президент Асоціації правників України.

Інші посади:

  • Радник Прем'єр-міністра України з питань залучення іноземних інвестицій, 2005.
  • Радник Київського міського голови з питань залучення іноземних інвестицій, 2001–2006 рр.
  • Громадська Рада при Міністерстві юстиції України, член ради, 2005.
  • Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України, член ради, 2005–2006 рр.
  • Національна комісія зі зміцнення демократії та утвердження верховенства права при Президентові України, член комісії, 2006–2007 рр.
  • Експертна рада при Комітеті Верховної Ради України з питань промислової і регуляторної політики та підприємництв, член ради, 2008.

В 2010 році заснував Мерітократичну партію України.

Запис ефіру з паном Міністром на Громадському радіо 18 грудня:

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!