Игра на информационном поле

О.А.Берлова, В.П.Захаров, В.Б.Колесникова, А.Л.Кочинева

Игра на информационном поле
Журналистика и ПР для зелёных

(Москва 2002 год)

Книга написана для екологічних активістів і вчить як слід правильно організовувати роботу зі ЗМІ, влаштовувати прес-конференції, формувати імідж організації та більш ефективно вести інформаційну роботу в ході проведення природоохоронних кампаній.

Особливо цікавим є розділ про психологічні особливості оформлення, побудови та сприймання текстів, а також частина про чорний та білий PR.

Рекомендовано усім без вийнятку "зеленим" активістам, хоча, без сумніву, книга буде корисна й представникам багатьох інших професій, пов'язаних з інформаційною роботою.

Завантажити

Джерело: Библиотека МСоЭС

 
Автор

Природа України – це спроба створити унікальний інтернет-ресурс, який би став епіцентром інформаційного середовища у сфері охорони природи та екології; виконував би роль головного новинарного та енциклопедичного джерела для всіх, хто небайдужий до своєї рідної української природи та землі; об’єднав би усіх зацікавлених та задіяних у сфері охорони довкілля у своєрідну соціальну мережу та став би осередком проведення всеукраїнських кампаній на захист природи ...далі



Приєднуйтесь!